• 0561-616 778 | info@delindemakelaars.nl
Inloggen
click to enable zoom
Kaart laden
Geen resultaten gevonden
kaart openen
Weergave Kaart Satelliet Hybride Terrein Mijn Locatie Volledig scherm Vorige Volgende
Zoeken

€ 50 tot € 2.000.000

Er zijn 0 resultaten gevonden. Laad de resultaten.
Zoeken

€ 50 tot € 2.000.000

we found 0 results

Zoekresultaten

Koudum, De kuilart 1

€ 60.688 k.k.
De kuilart 1, ,
toevoegen aan favorieten
Te koop

TE KOOP: CHALETS AAN HET WATER IN FRIESLAND!

Vakantiepark de Kuilart te Koudum is een vijf sterren vakantiepark aan het water in het mooie zuidwest Friesland.
Op het park worden luxueuze Waterchalets geplaatst. Het deel waar de chalets geplaatst worden is onderdeel van het vakantiepark, maar het heeft zijn eigen plek.
De Kuilart faciliteert de locatie en bouwer ARCABO bouwt drie type waterchalets. Samen hebben zij gewerkt aan een ideaal tweede huis. Het binnen-buiten gevoel, veel ruimte en licht en een modern design zijn daarbij belangrijk geweest. Door te variëren in chalettypes, kleur en omvang ontstaat een afwisselend beeld wat één geheel vormt. De samenwerking met ARCABO zorgt er voor dat het mogelijk is om uw eigen chalet uit te kiezen en in te richten.

Er zijn drie verschillende type chalets met verschillende RC waarden, ze variëren tussen 2.5 en 5.8. De wintervaste versie, wat een standaardoptie is van de Waterchalet Luxe en Luxe XL, zorgt voor een RC waarde van 3.4.
Alle chalets zijn houtskeletbouw en gemaakt van hout en kunststof bekleding.
Iedere chalet heeft een complete keuken, betegelde badkamer, slaapkamers incl. boxsprings, incl. gordijnen en vinyl op de vloeren.

Alles is er op gericht dat u, vanuit uw eigen chalet, met een eigen ligplaats voor de deur, volop kunt genieten van het watersport hart van Friesland.
Door deze opzet kunt u gebruik maken van alle faciliteiten en activiteiten van het vakantiepark, maar heeft u wel uw eigen plaats met rust en ruimte en een bootje voor de deur!

Bezoek http://waterchalets-kuilart.nl/ voor meer informatie over het plan zoals chalettypes, prijzen, verhuurmogelijkheden etc. en bekijk ook de website van De Kuilart: www.kuilart.nl

Prijs vanaf: € 60.688,- incl. BTW

Adres: De kuilart 1
Plaats:
Postcode: 8723 CG
Land: Netherlands
ID : 832629
Prijs: € 60.688 k.k.
Woonoppervlakte: 1 m2
Perceelgrootte: -1 m2
Kamers: 3
Plattegrond 1
Plattegrond 1
Plattegrond 2
Plattegrond 2
Plattegrond 3
Plattegrond 3
Plattegrond 4
Plattegrond 4

    Contact opnemen

    * Door middel van het invullen van uw persoonsgegevens op dit contactformulier, geeft U ons nadrukkelijk toestemming om deze te verwerken en op te slaan.

  • Zoekservice

    Wilt u gratis op de hoogte worden gehouden worden van aanbod wat voldoet aan uw zoekprofiel? Vraag nu een account aan, vul uw zoekprofiel in en klaar!

    ZOEKPROFIEL AANMAKEN